Patagonia kläder för dam & herr på Nautiska.se
  • Fri frakt över 500 kr
  • Delbetalning
  • 2-5 Dagars leverans
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Patagonia

Patagonia
Hos oss på Nautiska Magasinet finner du ett noga utvalt utbud av friluftskläder från det amerikanska varumärket Patagonia som producerar slitstarka och snygga plagg producerade med ett tydligt hållbarhetstänk.

Patagonia sticker ut från många andra varumärken på marknaden, inte bara på grund av sina karakteristiska fleecetröjor eller färgstarka logga, utan också för att de haft ett hållbarhetstänk som sträcker sig bak flera år.

De plagg som kanske allra mest förknippas med Patagonia är nog deras fleecetröjor i Teddyfleece, kanske får man till och med kalla dem för trendsättande med tanke på hur populärt det är med sådana plagg idag. Men det var inte med utseende i fokus som dessa plagg skapades, utan snarare funktionalitet, och redan så tidigt som 1980 släppte Patagonia sin första kollektion av dessa tröjor. Idag kan vi på Nautiska erbjuda dessa tröjor, i en uppdaterad version såklart, i svart och khaki.

Sedan dess har man kommit en lång bit på vägen och idag har man profilerat sig som ett varumärke med hållbarhet, funktionalitet och utseende i fokus.