S.S. Gaelic Skeppsmodell

S.S. Gaelic skeppsmodell

Information om S.S. Gaelic

Visa upp denna vackra SS Gaelic – ett ångfartyg från White Star Line som byggdes av skeppsbyggarna Harland och Wolff från Belfast i ditt eget hem eller på kontoret!

Mästerhantverkare som använder historiska fotografier, ritningar eller originalplaner bygger noggrant dessa mycket detaljerade trämodeller helt från grunden. De är skalenligt byggda av högkvalitativt trä som västerländsk rödceder, rosenträ och mahogny.

De är 100% individuellt handbyggda med hjälp av konstruktionsmetoden planka-på-ram som liknar byggandet av faktiska fartyg. Varje modell tar hundratals timmar att slutföra och måste sedan genomgå en krävande kvalitetskontroll innan de lämnar verkstaden.

Modellen av SS Gaelic har två däck och fyra rader av metallstift och träränder på varje sida av skeppet. De fyra stora masterna ansluts säkert med hjälp av avancerad rigg och linor knutna och fästa för hand. Tre nedre master har en handsydda hoprullade segel gjorda av fint linne. Metallankare och ett träroder är synliga på fram- och baksidan av fartyget. På däck finns autentiska handbyggda livbåtar med åror och plankor, metallratt, rökskorsten och ankarspel, kaptenens mat- och sovhytt och många andra handgjorda prydnadsföremål.

Denna modell har som standard en bas i massivt trä och en namnskylt i mässing. Det här är en perfekt present till hem- eller kontorsinredare, båtentusiasten eller den passionerade samlaren.

  • Fyra rader metallstift och träränder på varje sida av fartyget.
  • Handsydda, hoprullade segel av fint linne.
  • Metallankare och ett träroder.
  • Metallratt.
  • Rökskorsten och ankarspel.
  • Handbyggd individuellt med konstruktionsmetoden planka-på-ram.

Mått: 9 tum bred x 24,25 tum hög x 32,5 tum lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.