USS Constitution träskeppsmodell

USS Constitution träskeppsmodell

Information om USS Constitution

Mått: Längd: 22,5 tum. Bredd: 7,5 tum. Höjd: 19,5 tum.

Modellen av USS Constitution är handgjord av vackert trä som rosenträ, mahogny, teak tillsammans med diverse annat exotiskt trä.

Skrovet är konstruerat med plank-på-ram-metoden, varje remsa av exotiskt trä fogas noggrant samman för att bilda ett slätt skrov. Denna modell är helt handbyggd efter specifikationer av skickliga och kreativa hantverkare; du kommer att bli förvånad över hur verklig det ser ut.

Fartyget har en klarlackerad beläggning med fantastiska detaljer. På fartyget kommer du att se fantastiska detaljer som: bogspröt, förmast, stormast och mizzen mast. De är alla kopplade till många tygsegel med detaljerade sömmar, all rigg fästs noggrant för hand med rep i matchande färger. Det finns en liten trähytt och en träbåt på huvuddäcket. På kvartsdäcket finns en trähytt. Det finns trästaket runt däcksområdet mot kvartsdäcksområdet. Du kan också upptäcka ett stort antal kanoner i metall på båda sidor av skrovet, och andra tillverkade metalldelar på fram- och baksidan av skeppet.

Det finns också ett träroder som hjälper fartyget att manövrera i rätt riktning. Ett bifogat trästativ med en namnskylt graverad ”USS Constitution” är standard på denna modell. Modellen byggdes i exakt skala med hjälp av originalritningar, bilder och historiska anteckningar. Hantverkarna använder absolut inga plastdelar, bara trä- och metalldelar av högsta kvalitet.

Modellen av HMS Victory är helt färdigmonterad och redo att visas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *