Friesland Träskeppsmodell

Friesland träskeppsmodell

Information om Friesland 

Visa upp denna Friesland träskeppsmodell i ditt eget hem eller på ditt kontor! Friesland var ett fartyg av andra rang med 80 kanoner, byggt runt 1663, och finns som en fullt monterad modell av museikvalitet.

Hantverksmästare som använder historiska fotografier, ritningar eller originalplaner bygger noggrant dessa mycket detaljerade trämodeller från grunden. De är byggda i en realistisk skala med högkvalitativt trä som: västerländsk rödceder, rosenträ och mahogny. De är 100% handbyggda med hjälp av planka-på-ram-konstruktionsmetoden vilket liknar byggandet av faktiska fartyg. Varje modell tar hundratals timmar att slutföra och måste sen genomgå en krävande kvalitetskontroll innan de lämnar verkstaden.

Denna Friesland-modell har distinkt, tvåfärgat trä på skrovet.

Den har också tre däck och två rader av våldsamma kanoner på varje sida av skeppet.

Det främre bogsprötet och de tre stora masterna ansluts säkert med hjälp av avancerad rigg och linor som noggrant knyts och fästs för hand. Varje mast har ett handsytt, utrullat segel gjort av fint linne.

Metallankare och ett träroder är synliga på fram- och baksidan av fartyget. På däck finns stationerade kanoner, en autentisk handbyggd livbåt med åror och plankor, trähytt och många andra handgjorda ornament.

Det finns också ett utsökt detaljerat amiralskvarter i aktern med vackra handgjorda metallyktor, statyer och ornament.

Denna modell levereras som standard med en bas i massivt trä och en namnskylt i mässing. Det är en perfekt present till hem- eller kontorsinredare, båtentusiaster eller passionerade samlare.

Detaljer

  • Material: Rosenträ, mahogny, teak och andra exotiska träslag.
  • Skrov, fregatt av trä.
  • Magnifika detaljer som inkluderar metallankare och kanoner, autentiskt kråkbo, avancerad rigg, rullade segel och en utsmyckad akter.
  • Inga plastdelar, kommer på en bas av massivt trä, med metallnamnskylt.
  • Fullmonterad. 100% handbyggd från grunden.

Mått: Längd: 37 tum. Bredd: 11 tum. Höjd: 35 tum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.