HMS Surprise träskeppsmodell

HMS Surprise träskeppsmodell

Information om HMS Surprise

Mått: Längd: 27,5 tum. Bredd: 8,25 tum. Höjd: 26,75 tum.

Den spektakulära modellen av HMS Surprise är handgjord av vackert trä som rosenträ, mahogny, teak tillsammans med diverse annat exotiskt trä. Skrovet är konstruerat med metoden plank-på-ram, varje remsa av exotiskt trä är noggrant sammanfogade för att bilda ett slätt skrov.

Denna modell är helt handbyggd efter specifikationer av skickliga och kreativa hantverkare; du kommer att bli förvånad över hur verkligt det ser ut. Fartyget har en klarlackerad beläggning med fantastiska detaljer.

På fartyget kan du stöta på otroliga funktioner som träbogspröt, förmast, stormast och mizzen mast. De är alla kopplade till ett stort antal tygsegel i full storlek med detaljerade sömmar, all rigg fästs noggrant för hand i matchande färger.

På huvuddäcket kommer du att stöta på 2 träbåtar som ligger i ett stort rektangulärt område med 2 träbunkrar, en ratt av trä/metall och en träbunker med teleskop. På bajsdäcket finns ett navigationsområde med 2 metallrattar för kaptenen och 1 trähytt.

Det finns metallräcken som omger däcksområdet. Du kan enkelt upptäcka 2 rader av de många metallkanonerna på båda sidor av skrovet. Dessutom hittar du andra metalldelar på fartyget som ankare, lyktor, statyer och mycket mer… Det finns också ett träroder för att hjälpa fartyget att manövrera i rätt riktning. Ett träställ med en namnskylt graverad ”HMS Surprise 1794” är standard på denna modell.

Den här skeppsmodellen byggdes skalenligt genom användande av originalplaner, bilder och ritningar. Hantverkarna använder absolut inga plastdelar, bara trä- och metalldelar av högsta kvalitet. Modellen av HMS Surprise är färdigmonterad och redo att visas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.