Titanic med ljus modell

Titanic med ljus modell

Information om Titanic

Hantverkare tillverkar dessa mycket detaljerade trämodeller helt från grunden med hjälp av historiska fotografier, ritningar och originalplaner. De är byggda i en korrekt skala med högkvalitativt trä som: västerländsk rödceder, rosenträ och mahogny. De är 100% handbyggda med hjälp av planka-på-ram-konstruktionsmetoden som liknar byggandet av faktiska fartyg. Varje modell tar hundratals timmar att slutföra och sen efter det så måste de genomgå en krävande kvalitetskontroll innan de lämnar verkstaden.

Modellen kommer med vackra LED-ljus både inuti och ovanpå däck. Titanicmodellen är målad i rött, svart och vitt för att representera Titanics ursprungliga färger. Du kan hitta hundratals intrikata detaljer på denna modell. Alla livbåtar är noggrant handgjorda av trä. All rigg är noggrant byggd efter den korrekta skalan. De invecklade delarna som: kranen, ankare, stolpar, fönster, stegar, ångrör och takfönster gör verkligen denna modell till ett mästerverk.

Modellen kommer med en träbotten med mässingsnamnskylt. Det är en perfekt present till hem- eller kontorsinredare, båtentusiaster eller passionerade båtsamlare.

Mått: Längd: 32 tum. Bredd: 4 tum. Höjd: 13 tum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.