Klassisk Riva Rivarama

Klassisk Riva Rivarama

Information om Classic Riva Rivarama

Detta är en exklusiv utgåva av Riva Rivarama, där modellen är unikt identifierad med ett laserskuret skrovserienummer. Den lyxiga modellen av Riva Rivarama är handgjord av vackert trä som rosenträ, mahogny och teak.

Skrovet är konstruerat med en plank-på-ram-metod, varje remsa av exotiskt trä fogas noggrant samman för att bilda ett slätt skrov. Denna modell är helt handbyggd efter specifikationer av skickliga och kreativa hantverkare; du kommer att bli förvånad över hur verklig den ser ut.

Båten har en glänsande färg av vitt och svart och den har mängder med fantastiska detaljer. Du kan enkelt upptäcka de iögonfallande detaljerna som: helvita lädersäten, soffbord i trä, träskåp, färgglada navigationsmätare, en blank metallratt, metallhorn, metallskenor som omger båten, genomskinlig vindruta med metallramar, målad svart och vit inredning och mycket mer. Alla dessa detaljerade ornament bidrar till en häpnadsväckande modell av Riva Rivarama. Dessutom har den ett löstagbart trästativ som standard för denna modell. Modellen är skalenligt byggd efter originalritningar, bilder och ritningar.

Hantverkarna använder absolut inga plastdelar, bara trä- och metalldelar av högsta kvalitet.  Modellen Riva Rivarama kommer redo att visas upp.

Mått: Längd: 37 tum. Bredd: 10,5 tum. Höjd: 11 tum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.