Riva Aquarama Classic Speed Boat Modell

Riva Aquarama Classic Speed Boat Modell

Riva Aquarama designades av Carlo Riva på 1960-talet. Riva är känd som en av de mest legendariska och berömda motorbåtarna som finns. Den finns tillgänglig som en fullt färdigmonterad modell redo att stolt visas upp som ett stycke historia.

Hantverkare bygger dessa mycket detaljerade trämodeller från grunden med hjälp av historiska fotografier, ritningar och originalplaner. De är byggda i en exakt skala med högkvalitativt trä som: västerländsk rödceder, rosenträ och mahogny. De är 100% individuellt handbyggda med hjälp av en konstruktionsmetod som liknar byggandet av faktiska fartyg. Varje modell tar hundratals timmar att slutföra och måste genomgå en krävande kvalitetskontroll innan de lämnar verkstaden.

Detta är verkligen en vacker modell av Riva Aquarama byggd av västerländsk röd ceder med ett mahognyskrov. Det finns flera vackra toner på trädäcket i fören. Du kan hitta utsökta detaljer på båten, allt från läderarbeten till alla realistiska mätare. Alla beslag som vindruteram, torkare, navigationsljus, spegel, flaggstång är gjorda av rostfritt stål. Sittbrunnen har två handsydda individuella lädersäten samt ett bakre passagerarsäte. Badplattformen kommer även med handräcken i rostfritt stål.

Modellen vilar på ett trästativ för en enkel uppvisning.

Mått: L: 27 B: 8 H: 7 tum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.