US Coast Guard Barque Eagle modellskepp

US Coast Guard Barque Eagle modellskepp

Information om US Coast Guard Barque Eagle

Mått: Längd: 36 tum. Bredd: 12 tum. ​​Höjd: 28 tum.

Detta är en exklusiv utgåva av US Coast Guard Eagle, där modellen är unikt identifierad med ett laserskuret skrovserienummer. Den fantastiska U.S. Coast Guard-modellen är handgjord av vackert trä som rosenträ, mahogny, teak tillsammans med diverse annat exotiskt trä. Skrovet är konstruerat med en planka-på-ram-metod, varje remsa av exotiskt trä fogas noggrant samman för att bilda ett slätt skrov.

Denna modell är helt handbyggd efter specifikationer av skickliga och kreativa hantverkare; du kommer att bli förvånad över hur verklig den ser ut. Fartyget är målat i verklig glänsande tvåfärgad, rött och vitt. På fartyget kommer du att se fantastiska detaljer som: träföremål, förmast, stormast och mizzen mast. De är alla kopplade till många tygsegel med detaljerade sömmar, all rigg fästs noggrant för hand i matchande färger. Trämaskin med metallkätting för att säkra och släppa ankaret.

Det finns en stor trähytt med 4 dörrar på huvuddäcket. På kvartsdäcket finns ett navigationsområde med metallrattar, 2 träbåtar och en trähytt. En extra metallratt finns på bajsdäcket. Näbbdäcket och kvartsdäcket är omgivna av metallstängsel. Du kan enkelt se U.S. Coast Guard-symbolen och bokstäverna på sidan av skrovet, och massor av metallringar ovanför vattenlinjen.

Det finns också ett träroder och en metallpropeller som hjälper fartyget att manövrera i rätt riktning. Ett bifogat träställ med en namnskylt graverad ”U.S. Coast Guard” är standard på denna modell. Skeppsmodellen byggdes i skalenligt genom användning av originalritningar, bilder och anteckningar. Hantverkarna använder absolut inga plastdelar, bara trä- och metalldelar av högsta kvalitet. U.S. Coast Guard-modell är färdigmonterad och redo att visas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *