USS Constitution med monter

USS Constitution med monter

Information om USS Constitution

Vitrinsmått: Längd: 65 tum. Bred: 23 tum. Höjd: 75 tum.

Fartygsmått: Längd: 59 tum. Bred: 16 tum. Höjd: 50 tum.

Trämodell med vitrinskåp, monterat.

Letar du efter en perfekt displaykombination? USS Constitution 56-tumsmodell och monterkombinationen kommer säkerligen att särskilja ditt hem eller kontor!

Modellen: Visa denna underbara ”Old Ironsides” direkt i ditt eget hem eller på ditt kontor!

U.S.S. Constitution, är en legend från kriget 1812, finns som en fullmonterad modell av museikvalitet. Detta är en ”Exclusive Edition” där modellen har ett unikt serienummer etsat in i skrovet, vilket gör att det går att identifiera produktionsdatum, vilket material som används och all annan produktionsinformation för en modell.

Hantverksmästare som använder historiska fotografier, ritningar eller originalplaner noggrant bygger dessa mycket detaljerade trämodeller från grunden. De är skalenligt byggda med högkvalitativt trä.

De är 100% individuellt handbyggda med hjälp av planka-på-ram-konstruktionsmetoden och liknar byggandet av faktiska fartyg. Varje modell tar hundratals timmar att slutföra och måste genomgå en krävande kvalitetskontroll innan de lämnar verkstaden.

Denna fantastiska modell av USS Constitution har två däck och en grym rad med metallkanoner på varje sida av skeppet. Det främre bogsprötet och tre stora master ansluts säkert med hjälp av avancerad rigg och linor som noggrant knyts och fästs för hand.

Varje mast har ett handsytt, hoprullat segel av fint linne. Den härliga amerikanska flaggan är fäst vid masten. Metallankare och ett träroder är synliga på fram- och baksidan av fartyget.

På däck finns det autentiska, handbyggda livbåtar med åror och plankor, stationerade metallkanoner, metallrattar, metallklocka, kaptenens mat- och sovhytt och många andra handgjorda dekorationsföremål. Det finns också ett utsökt detaljerat amiralskvarter i aktern med spektakulära mässingsprydnader.

Denna modell har som standard en bas i massivt trä med namnskylt i mässing. Det är en perfekt present till hem- eller kontorsinredare, båtentusiaster eller passionerade samlare.

Displayen: Denna vackra monter är gjord av lövträ och målad i en mörk mahognyfärg. Den har en distinkt design som lägger till elegans och skönhet när den visas i ditt hem eller på kontoret.

Denna display är mycket effektiv när det gäller att stänga ute dammpartiklar samt att alltid hålla ditt värdefulla skepp som nytt och välskyddat.

Denna monter levereras endast med bord, ben och ram (inga glaspaneler ingår). Du kan kontakta din lokala glasmästare för att beställa antingen plexiglas eller glaspaneler till det.

Anmärkningar: Mindre montering krävs för montern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *